Tekenwedstrijd – Jury buigt zich over bijna 500 Inzendingen

tekenwedstrijd 2016

de jury beoordeelt de inzendingen

In het kader van de viering van de bevrijding organiseerde het
Oranje Bevrijdings Comité Pekela een tekenwedstrijd waaraan door alle
kinderen van de peuter- en basisscholen in Pekela kon worden meegedaan.

Het resultaat werd donderdag bekend, toen alle inzendingen door de leden van het comité werden beoordeeld. Maar liefst 482 kleurplaten en tekeningen passeerden de kritische blikken van de jury om uiteindelijk de  winnaars van de diverse leeftijdscategorieën vast te kunnen stellen. Die worden bekend gemaakt tijdens de prijsuitreiking, die op Koningsdag (27 april) op drie verschillen- de locaties en tijdstippen zal plaatsvinden: 09.00 uur Sportpark Rutger Oldeboom in Boven Pekela ( de Ukkies, Theo Thijssen),  09.45 uur Clockstede Nieuwe Pekela ( ’t Kiepertje, Groen van Prinsterer en de Linde)en om 10.30 uur bij de Molenhof in Oude  Pekela (de Blokkendoos, St. Willibrordus,  7-Sprong, Hendrik Wester en Feiko Clock).

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

2 Responses to Tekenwedstrijd – Jury buigt zich over bijna 500 Inzendingen

  1. Jolien zegt:

    Wij konden jammer genoeg vanochtend niet bij de prijsuitreiking zijn (in Oude Pekela). Worden de winnaars ook online bekend gemaakt?

  2. Jolien zegt:

    Ik zie nu de uitslag op prachtig Pekela staan. Jammer geen prijs voor mijn meiden, maar wel vreemd dat een Sandy stavast uit groep 1/2 van de Hendrik westerschool heeft gewonnen…want die zit helemaal niet op de Hendrik westerschool volgens mij..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *