Koningsspelen Boven Pekela onderdak

In verband met de verwachte slechte weersomstandigheden voor Koningsdag is in tal van plaatsen overgegaan tot afgelasting van geplande activiteiten. In Boven Pekela wordt uitgeweken naar een overdekte accommodatie.  De Koningsspelen in Boven Pekela zullen daarom niet plaatsvinden op het Rutger Oldeboom Sportpark maar in de manege van NIOP aan de J. de Weerdstraat G12 in Nieuwe Pekela. De aangekondigde aanvangstijden blijven ongewijzigd.

Het Oranje Bevrijdings Comité Pekela heeft laten weten dat programma-onderdelen woensdag a.s. vanwege het weer mogelijk kunnen worden geschrapt. Inmiddels is besloten de Oranjevrijmarkt op het plein voor het gemeentehuis in Oude Pekela géén doorgang te laten vinden.

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *